Ochotná zemřít - Jackson, Lisa, 1952- (Domino, 2020)
Detektivní román americké autorky vypráví příběh policistky Pescoliové, t.č. na mateřské dovolené. Její život je teď úplně jiný než býval. Bohužel jen do okamžiku, kdy zjistí, že její sestra byla zavražděna. Detektivka Pescoliová je spokojenou maminkou půlročního synka. Náhle ale do jejího soukromého života vtrhne katastrofa. Její sestra s manželem jsou zastřeleni ve spánku ve vlastním domě, jejich dospívající dcera se pohřešuje. S rodinným klidem je amen a Pescoliová se děj se co děj musí vrátit do práce.