Klikatá cesta - Freeman, Brian, 1963- (Euromedia, 2020)
Cesta ke spravedlnosti dokáže být někdy hodně klikatá. Zvlášť vede-li nejzakroucenější ulicí San Francisca. Jmenuje se Lombard Street. A slovo „Lombard“ je jediné a poslední, které vyřkne Denny Clark, než zemře v náručí svého přítele, inspektora Frosta Eastona, před prahem jeho domu. Může Dennyho smrt nějak souviset s úmrtími několika lidí, poblíž nichž byl objeven obrázek červeného hada? Řádí tu sériový vrah? A kdo nebo co je „Lombard“, záhadné jméno, které se mezi sanfranciskou smetánkou vyslovuje pouze šeptem? Bude-li se chtít Frost tentokrát dobrat pravdy, nemůže věřit vůbec nikomu – jeho protivník totiž zná každý Frostův krok a číhá za další zatáčkou, aby mohl znovu udeřit.