Cukrárna v Paříži - Caplin, Julie (Cosmopolis, 2019)
Román oblíbené autorky z cyklu Romantické útěky se tentokráte odehrává v malebné cukrárně ve městě lásky - ve svůdné Paříži. Nina Hadleyová pracuje na anglickém venkově jako servírka a ve svém třicetiletém životě vlastně nedělala nic s opravdovým nasazením. Jediné, co ji baví, je cukrařina. Když se jí naskytne příležitost být pravou rukou bratrova kamaráda na cukrářských kurzech, zapomene i na jeho nevraživost a neurvalost. V úchvatné atmosféře Paříže, v malé cukrárně s podmanivou atmosférou a za pomoci nových přátel, najde Nina nejen odvahu uskutečnit si své sny.