Zatímco jsi spala - Croft, Kathryn (Ikar, 2020)
Psychologický thriller o ženě, která se snaží vypátrat, kdo se pokouší rozvrátit její rodinu. Tara Loganová svou perfektní rodinu zbožňuje. Její štěstí se však jednoho rána rozplyne, když se probere v posteli svého souseda. Nevzpomíná si, jak se sem dostala ani co se mezi nimi stalo. Nejhorší ale je, že je ubodán k smrti. Přesvědčená, že Leeho nezabila, a vyděšená, že přijde o vše, na čem jí záleží, odejde domů a nikomu neřekne ani slovo. Když se její dcera začne vymykat kontrole a manžel se jí čím dál víc vzdaluje, začne uvažovat, zda někdo z jejích blízkých neví, co se tu noc doopravdy stalo. Policie jí klade nepříjemné otázky a ona si uvědomí, že tomu musí přijít na kloub. Nakladatelská anotace.