Ledové království II - Disney, Walt, 1901-1966 (Disney. Ledové království, 2020)
Bohatě ilustrovaný dvoudílný pohádkový příběh inspirovaný animovaným filmem z dílny W. Disneyho. Všichni v království žili šťastně do chvíle, kdy se naplnil zlý osud a starší z královských dcer uvrhla Arendelle do věčné zimy. V pokračování příběhu se princezna Elsa vydá za neznámým hlasem do začarovaného Kouzelného lesa, kde hledá odpovědi na otázky z tajuplné minulosti.