Stínadla se bouří - Foglar, Jaroslav, 1907-1999 (Albatros, 2020)
Volné pokračování "Záhady hlavolamu" vypráví o dalších dobrodružstvích chlapecké party. Blíží se volba Velkého Vonta, ve Stínadlech je více než nebezpečno a Rychlé šípy tam přesto podnikají výpravy, častokrát pronikají mezi Vonty a dozvídají se omračující zprávy... Je snad Mirek Dušín uchazečem o Velké Vontství? Kdo se skrývá pod bílou maskou tajemného Široka? Pro koho pracuje Losna, bývalý Velký Vont?