Nečekaná přátelství, aneb, Jak si zvířata a rostliny pomáhají - Dao, Linh (Albatros, 2017)
Antilopa a pavián. Co je to za nesourodý pár? Nenech se zmýlit, je to sehraná dvojka! Vzájemně na sebe dávají pozor, aby se ubránili před nepřáteli. Podobně jako tito dva filutové, i jiná zvířata (či dokonce rostliny) přišla na to, že je dobré mít k sobě parťáka. Vydej se s námi na cestu přírodou, na které se dozvíš, že přátelství můžeš najít úplně kdekoliv! Nakladatelská anotace.