Doba ledová: mamutí drcnutí : kde rodina ožívá - Stead, Emily (Egmont Publishing, 2016)
Obrazový slovník filmových postav a zajímavostí z populárního amerického filmu s celostránkovými ilustracemi. Po stažení aplikace je možné pracovat s interaktivními ikonami uvnitř knihy.