Laskončina kuchařka pro malé kuchtíky - Vajda, Ján, 1931- (Dětské kuchařky, 2014)
Bohatě ilustrovaná kniha jednoduchých receptů na zdravé snídaně, ovocné limonády, svačinky či jednoduché moučníky, které zvládnou připravit i děti.