Buď silný, ať se stane cokoli - Mills, Travis, 1987- (Knihy Omega, 2018)
Autobiografický příběh amerického vojáka, který na své misi v Afghanistánu přišel o ruce i nohy po výbuchu nastražené miny. Rotmistr americké armády vzpomíná na zážitky ze svých misí v Afghanistánu. Na své třetí misi byl těžce zraněn a přišel o obě ruce i nohy. Bylo mu 25 let, měl manželku a dítě. Přes všechna utrpení a navzdory svému handicapu dokázal znovu začít aktivně žít, založil nadaci na podporu zraněným veteránům a sám působí jako motivační řečník.