100 náměstí - Rijsoort, Ap van (Rebo International CZ, 2018)
Kniha představuje 100 nejzajímavějších světových náměstí se svými příběhy i historicko-kulturnímí pamětihodnostmi. Kapitoly obsahují barevné fotografie architektonických památek a zajímavostí i název webové stránky vztahující se k danému místu.