Evropa - Zwaan, Nelly de (Inspirativní průvodce pro cestovatele, 2018)
Kniha představuje přírodní i kulturní pamětihodnosti Evropy. V této spojitosti vypráví o přírodě, historii, kultuře, umění, městech, muzeích, stavbách a architektuře v kontextu zajímavých cestovatelských tipů. Součástí publikace jsou barevné fotografie.