Afrika - Koster, Joyce (Inspirativní průvodce pro cestovatele, 2018)
Kniha představuje přírodní i kulturní pamětihodnosti Afriky. V této spojitosti vypráví o rozmanité přírodě, historii, kultuře a zdejším způsobu života, muzeích, stavbách a architektuře v kontextu zajímavých cestovatelských tipů. Součástí průvodce jsou barevné fotografie.