Jižní Amerika - Verkaik, Tamar (Inspirativní průvodce pro cestovatele, 2018)
Kniha se věnuje přírodním a kulturním pamětihodnostem v jednotlivých oblastech a městech Jižní Ameriky v kontextu její celkové geografické rozmanitosti a bohaté historie. Tento průvodce je doplněn o bohatý fotografický materiál a důležitá fakta.