Povstání Herobrina. - Stuart, S. D., 1969- (Computer Press, 2015)
Josh, André a Suzy jsou v šestém dílu série Povstání Herobrina stále uvíznutí v replice skutečného světa uvnitř Minecraftu. Herobrine přinutí Suzy, aby učinila nečekané rozhodnutí. Josh, André a Larisa se mezitím vydávají hledat původ Dylanova draka. A ke všemu se musí ještě vypořádat s jedním menším zombie problémem. Dokážou tři desetileté děti zabránit Herobrinovi v ovládnutí celého Minecraftu? Nebo bude skutečný svět vydán napospas jednomu z nejmocnějších zlosynů, jaký byl kdy v počítačové hře stvořen? Roztočte svou fantazii na plné obrátky! Vzrušující série Povstání Herobrina chytne a nepustí každého milovníka napětí a počítačových her. Nesmrtelná zombie je krátký sci-fi román z dílny amerického spisovatele Steva DeWintera (píšícího pod pseudonymem S.D. Stuart), který své poutavé příběhy přenáší i do říše Minecraftu. Jedná se již o šestý díl série Povstání Herobrina (původním názvem Dobrodružství Minecraftu), která sleduje osudy dvojčat Joshe a Andrého a jejich kamarádky Suzy na cestách po nejtemnějších zákoutích kostičkovaného světa. Nakladatelská anotace. Kráceno.