Příběh malého Andělína - Almond, David, 1951- (Brio, 2018)
Bert jezdí s autobusem, jeho žena Betynka je školní kuchařka. A těmhle dvěma přibude na stará kolena do domácnosti andílek. Dají mu jméno Andělín. Příběh pro děti okolo 9 let.