Knife - Nesbø, Jo, 1960- (Vintage, 2020)
Hrdina detektivní série Harry Hole opět na dně - opuštěný, s krví na rukou a ztrátou paměti. Do toho vrah Svein Finne, kterého poslal kdysi dávno za mříže, je znovu na svobodě.