Smrtonosný virus - Flynn, Vince, 1966-2013 (BB art, 2020)
Americký thriller ze série o agentu Mitchi Rappovi, v němž Islámský stát ohrožuje Západ biologickou zbraní. Spojené státy, už tak oslabené vnitřními rozpory, stojí na prahu prezidentských voleb, v nichž tentokrát jde o všechno. Zatímco politici se soustředí jen na to, jak si uchovat moc a výsady, Islámský stát unese geniálního francouzského mikrobiologa a přinutí ho vyrobit antrax. Na internetu mohou všichni sledovat postup jeho práce a zároveň se dozvědí, že brzy přijde útok. Vůdce islamistů se dohodne s mexickým kartelem, který v zásilce drog propašuje antrax přes hranici, ale to je ve skutečnosti jen zástěrka. Teroristé potřebují odvést pozornost Mitche Rappa a Irene Kennedyové, než najdou způsob, jak ve skutečnosti proti Americe použít smrtící virus, jenž se vyskytl v Jemenu. Rapp má za úkol proniknout do mexických kartelů, zabránit útoku, najít vůdce Islámského státu a zlikvidovat ho. Přitom ví, že při téhle misi musí spoléhat jen sám na sebe. Nakladatelská anotace. Kráceno.