Každá bolest má svou příčinu : principy fungování těla a mysli - Rychnovský, Tomáš (BizBooks, 2019)
Význam psychosomatických vlivů na různá onemocnění těla. Role mysli, jež může ovlivnit různé bolesti i vážná onkologická onemocnění. Autoři, fyzioterapeut a psycholog, na příkladech zdravotních problémů pacientů objasňují, jak lidská mysl rozhoduje o zdraví. Jak souvisí naše současné zdravotní potíže s naším dětstvím. Představují principy fungování těla, rozdíly v přístupu západní a východní medicíny. Ukazují, jak lze určité stavy ovlivnit nebo léčit.