Odmaskovaná Julie - Wilson, Teri (Baronet, 2020)
Romance americké autorky chce být variací na klasický Shakespearův příběh Romea a Julie, zasazenou do slunné Kalifornie, kde soupeří dva cukrářské klany. Už od dob, kdy se jako malá dívenka učila vyrábět bonbony v rodinné dílně, věděla Julie Arabellová o nepřátelství mezi klany Arabellů a Mezzanottů. Ač se jejich krámky nacházely na jedné ulici, pyšní konkurenti z obou rodin se sobě navzájem vyhýbali jako čert kříži. Až do onoho večera, kdy se Julie na maškarním plese setkala s pohledným neznámým a propadla jeho kouzlu. A ke své hrůze zjistila, že záhadný muž nese zapovězené příjmení Mezzanotte! Věčný příběh milenců z Verony je tentokrát zasazený do kouzelné krajiny kalifornského Napa Valley a oslazený svůdnou chutí čokolády... Nakladatelská anotace. Kráceno.