Zlodějské ticho - Nachtmanová, Petra, 1972- (Petunky, 2020)
Příběh dvou nešťastných žen, které pojí jedno velké, kleptomanské tajemství. Julie a Ivana se poznávají úplnou náhodou v obchodě, když jedna z nich zrovna krade. Ta druhá nic neřekne, mladou dívku pozve na oběd a vyslechne si všechna její trápení. Od této chvíle sdílejí své nešťastné osudy, se kterými se ale rozhodnou statečně poprat.