Stíny mezi námi - Rousek, Martin, 1993- (MaHA, 2020)
Thriller z prostředí venkova vypráví lehce hororový příběh dvou kamarádek, Lilly a Lucy, které se rozhodnou pro společnou cestu za dobrodružstvím. Lilly a Lucy vyrazí na dobrodružnou cestu. Hned zpočátku se jim ale přihodí neštěstí. Autohavárii šťastně přežijí, ale během hledání pomoci se rozdělí, což se později ukáže jako velká chyba. Lilly vkročí sama do tajemné vesnice, kde ji čeká pár k smrti vyděšených vesničanů. Zdejší divočina skrývá totiž děsivé tajemství, které bude novou příchozí brzy odhaleno, protože dávné křivdy musí být napraveny.