Proslulé příběhy Čtyřlístku : 1974-1976 - Němeček, Jaroslav, 1944- (Velká kniha, 2004)
Souborné vydání 19 kreslených příběhů slavného čtyřlístku oblíbených postaviček z Třeskoprsk - Myšpulína, Fifinky, Bobíka a Pinďi z let 1974-1976.