Liška Šiška ve školce - Gecková, Iva (Bambook, 2020)
Nejoblíbenější Adélčina plyšová liška Šiška, zapomenutá ve školce, prožívá s ostatními hračkami dobrodružství, hračky připravují narozeninovou oslavu pro ledního medvěda.