Ztracený svět. - Arredondo, Francisco (Sun, 2018)
Ilustrovaná encyklopedie dinosaurů pro mladší školní věk. Před miliony let obývali naši planetu neuvěřitelní tvorové, dinosauři. Koncem období zvaného křída tajemným způsobem vymřeli. Díky jejich zkamenělým pozůstatkům, které byly objeveny na nejrůznějších místech světa, se o nich stále dozvídáme něco nového: jak byli velcí, čím se živili atd. To vše, a ještě spoustu dalších zajímavostí najdeš v této knize. Přiblížíme ti dalekou minulost... Nakladatelská anotace.