Když se nemožné stane : dobrodružství za hranicemi běžného vědomí - Grof, Stanislav, 1931- (Práh, 2012)
Příběhy ze soukromého i profesního života S. Grofa popisují transpersonální zážitky a změněné stavy vědomí, které jsou výzvou pro vznik nového vědeckého paradigmatu.