I hračky si chtějí hrát - Březinová, Ivona, 1964- (Společné čtení, 2019)
Půvabný pohádkový příběh ze světa hraček, které si také chtějí hrát a prožívat svá malá dobrodružství, když je nikdo nevidí. Když se žlutá kuželka ráno probudí a zjistí, že všechny její kamarádky odjely s dětmi na výlet a na ni zapomněly, je z toho velmi smutná. Všimne si toho Kašpárek a začne si s opuštěnou kuželkou hrát. Za chvíli se přidá panenka Zlatka, autíčko, houpací kůň a společně prožijí v pokojíčku plném hraček zábavný den. Přesto se večer s velkou radostí znovu shledá s ostatními kuželkami, protože přece jen nikdo z jejích nových kamarádů neumí tak dobře stát a padat jako ony.