My name is Čičák - Skala, Martina, 1958- (Albatros, 2019)
Obrázkové, lehce humorné vyprávění o kocourovi, který se ocitne v Londýně, kde se snaží porozumět psům a kočkám v okolí a dokonce se dostane na nečekanou audienci až ke královně. Zrzavý kocour jménem Čičák se musí se svými páníčky vystěhovat do Velké Británie. Anglicky mluvící kočky z okolí, podivná sousedka, vydatná anglická snídaně - vše je pro Čičáka nové. Ovšem ze všeho nejvíc zaujme poněkud prostoduchého kocourka zvláštní čepice, kterou mívá na hlavě při slavnostních příležitostech britská královna a tak se kocourek vydá do Buckinghamského paláce a cestou možná pochytí i nějaké to anglické slovíčko.