Pták Noh a ptáček Nožička. - Fischerová, Daniela, 1948- (Modrý slon (Meander), 2021)
Krátký kreslený příběh o příhodách dvou ptačích kamarádů. Pták Noh a ptáček Nožička jsou ptačí bráškové. Jednoho rána se v jejich lese objeví podivný ohnivý mužíček, který si říká Pinďula Panďula. Kamarádům pohrozí, že celý les zapálí, pokud neuhodnou jeho hádanky.