Výpověď - Williams, Whitney Gracia, 1988- (Baronet, 2020)
Lehce eroticky zabarvená romance je příběhem o vztahu hotelového magnáta a jeho asistentky. Pracovat pro hotelového magnáta Prestona Parkera není žádný med, a když Tara nastoupila jako jeho asistentka, nikdo nevěřil, že vydrží déle než dva měsíce, protože dvacet lidí před ní skončilo ještě mnohem dřív. Po dvou letech má však i ona arogantního tyrana plné zuby a usoudí, že je nejvyšší čas podat výpověď. Šéf jí však dopis vrátil se svým typickým sexy úšklebkem a poradil jí, aby si pořádně přečetla svoji pracovní smlouvu. Tara si teď uvědomuje, že pokud nenafinguje vlastní smrt, neotráví Parkera nebo sejí nepodaří vyjednat změnu v té nemožné smlouvě, uvízla navždy s tím nejnafoukanějším a nejbezcitnějším šéfem v New Yorku. Jenže pak jí Parker jednou večer zavolá, protože se ocitne v nouzové situaci... Nakladatelská anotace.