Osudný slib : případy Kim Stoneové - Marsons, Angela (Euromedia Group, 2020)
Devátý případ policejní vyšetřovatelky Kim Stoneové objasňuje okolnosti složitého pátrání po nebezpečném sériovém vrahovi. Tým kriminalistů pod vedením inspektorky Kim Stoneové se jen pomalu vzpamatovává z tragické ztráty jednoho z nich, když je pověřen novým případem. V místním lesíku byl nalezen brutálně zavražděný muž a jeho totožnost Kim šokuje - je jím doktor Gordon Cordell, který figuroval v předchozím vyšetřování smrti dívky v elitní soukromé škole. Gordon měl pestrou minulost, ale kdo by ho chtěl zabít? Pár dní nato se po těžké autohavárii ocitne v ohrožení života i Gordonův syn. A Kim ví, že tohle už nebyla náhoda. Další nález mrtvoly to jen potvrdí - tentokrát čelí sériovému vrahovi, možná nejnebezpečnějšímu, s jakým se kdy setkala. Ve zběsilém tempu si vrah připisuje jednu oběť za druhou - a zdaleka ještě neskončil. Nakladatelská anotace.