Na stavbě - Sosso, Anna (Podívej se pod obrázek, 2017)
Leporelo s odklápěcími okénky provází nejmenší děti po staveništích. Seznamuje se stavbou rodinného domu, silnice, mostu, metra a stavbou námořní lodi.