Jak se naučit programovat v 10 lekcích - McManus, Sean, 1973- (Super lekce, 2017)
Chceš se naučit programovat, ale nevíš, jak začít? Knížka, kterou držíš v ruce, tě provede světem programování - od jednoduchého psaní instrukcí pomocí kódu v programu Scratch až po naprogramování vlastní počítačové hry, a dokonce i návrhu vlastních webových stránek. Projdi všech 10 lekcí, získej 10 programátorských super schopností a staň se mistrem v kódování. Nakladatelská anotace.