Hledá se Romeo - Potter, Alexandra, 1970- (Kristián Entertainment, s.r.o., 2017)
Julii potkáváme, když sedí sama na valentýnské večeři a její přítel Will, s nímž je už více než dva a půl roku, stále nedorazil. Když naštvaná a zmoklá jede domů, málem ji přejede záhadný řidič v moderním sporťáku, s nímž si stačí vyměnit jen krátký pohled. Vyklube se z něj Sykes, který sice pracuje v konkurenční reklamní agentuře, ale Julii okouzlí natolik, že začne přemýšlet, jestli by už neměla opustit ten věčný stereotyp s Willem, který nikdy nebere nic vážně. Není právě Sykes oním Romeem, na kterého vlastně pořád čeká?