Mia and me = Mia a já. - Kolezsar, Michal (CooBoo, 2018)
Mie je dvanáct let a na první pohled je obyčejnou dívkou z internátu, která se často musí potýkat se zlomyslnou Violettou. Na rozdíl od ostatních dívek má ale vzácný dar, náramek, který se rozzáří vždy, když je Centopie v nebezpečí. Mia je totiž elfkou se zvláštním darem, dokáže rozumět řeči jednorožce. Společně s princem Mo a elfkou Yuko se Mia vydává vstříc nejrůznějším dobrodružstvím, aby zachránila Centopii před zlou Pantheou. V tomto díle se Mia nejprve při hledání kašmírové trávy nechá ošálit tajemnou lucernou a nakonec bude muset ochránit svého malého jednorožce Onchaa před nebezpečným dvojníkem.