The world of Lore : Monstrous creatures - Mahnke, Aaron (Headline Publishing group, 2017)
Publikace nás uvádí do světa upírů, vlkodlaků a dalších přízračných bytostí. Pokouší se najít pravdivé jádro skrývající se za nejrůznějšími lidovými legendami.