The Outsider - King, Stephen, 1947- (Hodder & Stoughton, 2018)
Kriminální thriller světoznámého autora. Je nalezena mrtvola malého chlapce a důkazy poukazují na veleoblíbeného trenéra. Mohl takovou věc spáchat skutečně on?