Bezmocná : jak jsem uvízla v síti nucené prostituce - Nagy, Timea (Klokan (Alpress), 2020)
Autobiografický román je příběhem mladé ženy, která odjela do Kanady za lepším životem a místo toho se stala obětí obchodu s bílým masem. Timea, dvacetiletá mladá žena z Budapešti, krátce po pádu železné opony odjela pracovat do Kanady. Agentura, u níž podepsala smlouvu, jí slíbila práci au pair v jedné rodině. Timea opustila svůj domov a věřila, že si vydělá peníze a splatí dluhy. Netušila, že podvodná agentura byla součástí gangu, který obchodoval s lidmi. Po příjezdu do Toronta byla nucena pracovat jako prostitutka v nočních klubech, byl jí odebrán pas a zdálo se, že v bludném kruhu nucené prostituce a znásilňování uvízne navždy.