Král králů - Smith, Wilbur A., 1933- (Alpress, 2020)
Zdrcená Amber se po rozpadu vztahu s Penrodem vydává se svou sestrou Saffron a jejím manželem na nebezpečnou cestu do Abyssinie. Penrod mezitím utápí svůj žal v Káhiře. Z opiových dýchánků ho vytrhne jeho starý přítel a společně narukují do armády. Cesty obou milenců se opět protnou, ale tentokrát každý stojí na jiné straně.