Letopisy dračích jezdců - Conway, Nicole (Klokan (Alpress), 2020)
Osud si Jaevidem nešťastně pohrál. Napůl elf a napůl člověk nezapadá do žádného světa, dokud mu náhodné setkání s drakem nezajistí místo v Blybrigu, akademii pro bohaté a urozené. Jaeův případ je totiž výjimečný - už několik desetiletí si žádný drak nevybral jezdce z vlastní vůle. Jaeova výcviku se ujme Sile, muž s nevypočitatelnou povahou a tajemnou minulostí.