Pohádky & legendy z Walesu - Borská, Věra, 1935- (Malvern, 2018)
Sbírka lidových pohádek a Artušovských legend z oblasti Walesu. Určeno dospělým, mládeži i starším dětem. Příběhy v sobě odráží keltskou tradici i charakter waleské krajiny a lidí s ní spojených. Prozaické texty jsou proloženy básněmi a znělkami (jingle) ve welštině s českým překladem.