Bum bum tydlidum - Fischerová, Daniela, 1948- (Repolelo, 2019)
Obrázková kniha s veselými říkadly. Rytmická říkadla k předčítání nejmenším dětem jsou hravá a mají vtip. Výrazné ilustrace zaujmou nejen malé čtenáře.