Plác tác bác - Fischerová, Daniela, 1948- (Repolelo, 2019)
Obrázkové leporelo s pohybovými říkadly s mininávodem pro rodiče, jak si s dětmi užít nejenom čtení. Krátká a rytmická říkadla pro společné chvíle dětí a dospělých jsou doprovázena inspirací pro rodiče, jak je možné si hrát a rozvíjet dětskou fantazii i motoriku. Barevně výrazné ilustrace navíc stimulují také zrak.