Ohou! Kolik má kdo nohou - Stančík, Petr, 1968- (Repolelo, 2019)
Knížka hravou formou pomocí veršů a ilustrací vede děti k přemýšlení o vztazích mezi čísly a světem kolem nás. Leporelo s básničkami o nohách, nožkách i nožičkách pro každé číslo od nuly do deseti a ještě navíc sto, s veselými ilustracemi podněcujícími dětskou fantazii a smysl pro humor.