Příběh lásky - Budař, Jan, 1977- (XYZ, 2020)
Navzdory názvu příběh není ani tak o lásce, jako spíše o smíření se se ztrátou milované osoby. Pohádkový příběh určený především dospělým čtenářům. Vesnický doktor po smrti ženy přichází o smích, ale léčivé slzy se ne a ne dostavit. Vyplakat jezero slz a znovu najít radost ze života mu pomáhají mluvící zvířata.