Hawking : člověk, génius a teorie všeho - Levy, Joel, 1971- (Universum (Knižní klub), 2019)
Biografie seznamuje s osudem a dílem významného vědce. Vysvětluje jeho průlomové působení v oblasti kosmologie, od velkého třesku po černé díry, a líčí vzestupy i pády jeho mimořádného života. Nakladatelská anotace. Kráceno.