Mexický pat - Rollins, David, 1958- (Talpress, 2020)
Thriller ze série s agentem Vinem Cooperem. Případ se tentokrát týká drogového kartelu na texasko-mexických hranicích. Zvláštní agent OSI Vin Cooper je povolán k masakru na malém letišti v texaském El Pasu, aby vyšetřil smrt letce amerických vzdušných sil, který zběhl z nedaleké základny letectva. Když se z pouště připlazí přeživší děsivého masakru, dospěje Cooper ke zjevnému závěru - vzhledem k tomu, že se v Juárezu na opačné straně hranic nachází území ovládané velkým kartelem, musí se jednat o obchod s drogami. Cooper začne skládat dohromady jednotlivé střípky případu a je zatažen do světa založeného na násilí a zradě. Brzy se ocitne na útěku, falešně obviněn z vražd, které nespáchal... Nakladatelská anotace.