Poslední polibek, co za něco stál - Crumley, James, 1939- (Vendeta, 2020)
Detektivní román odehrávající se na západě USA v sedmdesátých letech. Soukromé očko C. W. Sughrue pátrá po úspěšném spisovateli na přání jeho bývalé manželky. Trahearne totiž vyrazil na tah po kalifornských hospodách a Sughruovým úkolem je najít jej, než si úplně zničí zdraví. Ve chvíli, kdy uspěje, dostává se mu do rukou nový případ. Dcera barmanky v hospodě, kde Trahearna nakonec objevil, před lety zmizela. Sughrue ví, že pátrání po tak dlouhé době nemá cenu, ale nechá se uprosit smutnýma očima barmanky a záhadnýma očima dívky z deset let staré fotky, a spolu s Trahearnem a alkoholickým buldokem se vydává po dávno vychladlé stopě krásné Betty Sue.