Když tě zasáhne láska : kniha pro zamilované holky - Ljubenović, Bojan, 1972- (Ottovo nakladatelství, s.r.o., 2016)
První láska je jako písemka z matematiky. Objeví se, když ji nejméně čekáš. Nedopusť, aby tě překvapila a přepadla nepřipravenou. Přečti si tuto knihu a dozvíš se, jak čelit všem milostným nástrahám. Co dělat, když tě zasáhne první láska? Jak se vyrovnat se svými vlastními pocity a vnitřním zmatkem? Kniha ti pomůže zjistit, jak zaujmout svého vyvoleného, jak se správně píše milostná báseň, jaká jsou koření lásky, jak důležitým spojencem je nejlepší kamarádka, ale i to, jak správně trpět a že první láska rozhodně nebude i poslední. Nakladatelská anotace. Kráceno.