Můj anděl strážný : nové začátky - Schwab, Victoria, 1987- (Albatros, 2016)
Aria je ta nejlepší kamarádka, jakou si dovedete představit. Není to jen obyčejná holka, ale anděl strážný. Aby získala křídla, která musí mít každý správný anděl, má za úkol pomoci třem různým dívkám. První se jmenuje Gabby Torresová, která zrovna nastoupila do nové školy a jen těžko si hledá přátele. To je něco pro Ariu. Ale co se stane, když Gabby zjistí, že Aria je anděl? Nakladatelská anotace.